Σάββατο 13 Μαϊου 2017, Αγώνας Ανοικτού Δρόμου Γυναικών & Ανδρών 4 & 8 χιλιομέτρων.

H Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, διοργανώνουν Απογευματινό Αγώνα Δρόμου 4 & 8 χιλιομέτρων για γυναίκες και άνδρες, αφιερωμένο στη Δωρεά Ιστών, Οργάνων και Κυττάρων για μεταμοσχεύσεις.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, ώρα 16.00, στις εγκαταστάσεις του Βοτανικού Κήπου του Ιδρύματος “Ιουλίας & Αλεξάνδρου Μ. Διομήδους”, στο Χαϊδάρι.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της European Health & Fitness Association και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων, της Ελληνικής Αθλητιατρικής Εταιρείας Ιατρών Αγώνων, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και εκατοντάδων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.

Στον αγώνα, οι δρομείς μπορούν να επιλέξουν τη συμμετοχή τους σε μία από τις ακόλουθες δύο διαδρομές:
α ) Δρόμος απόστασης 4 χιλιομέτρων β ) Δρόμος απόστασης 8 χιλιομέτρων

Οι αποστάσεις των 4 και 8 χιλιομέτρων περιλαμβάνουν τις εξής κατηγορίες:

1η κατηγορία Γυναίκες: δρόμος απόστασης τεσσάρων (4) χιλιομέτρων
2η κατηγορία Άνδρες: δρόμος απόστασης τεσσάρων (4) χιλιομέτρων
3η κατηγορία Γυναίκες: δρόμος απόστασης οκτώ (8) χιλιομέτρων
4η κατηγορία Άνδρες: δρόμος απόστασης οκτώ (8) χιλιομέτρων
5η κατηγορία Ομαδικής Συμμετοχής Γυναικών & Ανδρών: δρόμος απόστασης οκτώ (8) χιλιομέτρων.

Σημείο συγκέντρωσης των δρομέων, ορίζεται ο χώρος του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ του Ιδρύματος “Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους”, την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα από τις 14.30.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αποστάσεων 4 & 8 χιλιομέτρων, θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό σημείο του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ, στο Χαϊδάρι.

Η εκκίνηση για το δρόμο απόστασης 4 χιλιομέτρων, θα δοθεί στις 17.00. Για το δρόμο απόστασης 8 χιλιομέτρων, η εκκίνηση θα δοθεί στις 18.00.

Στους δρόμους απόστασης 4 & 8 χιλιομέτρων , έχουν δικαίωμα συμμετοχής, μέλη γυμναστηρίων, ερασιτέχνες δρομείς και δρομείς οι οποίοι ανήκουν σε οργανωμένα σωματεία

Search