Απογευματινός Αγώνας Δρόμου 4 & 8 χιλιομέτρων

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής διοργανώνει τον Απογευματινό Αγώνα Δρόμου 4 & 8 χιλιομέτρων Life RUN, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη Δωρεά Ιστών, Οργάνων & Κυττάρων για μεταμοσχεύσεις.

Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της EuropeActive και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ν. ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ», του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων, της Ελληνικής Αθλητιατρικής Εταιρείας Ιατρών Αγώνων, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Πειραιά και εκατοντάδων γυμναστών, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στις εγκαταστάσεις του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ, του Ιδρύματος “Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν.  Διομήδους”, Ιερά Οδός 401, στο Χαϊδάρι.

Σας παραθέτουμε την Επίσημη Προκήρυξη του Αγώνα, η οποία προβλέπει με ακρίβεια τους όρους, τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις, διεξαγωγής του αγώνα και της συμμετοχής των δρομέων, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον Αγώνα.

http://agonesdromou.gr/life-run/prokirixi-life_run.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες: http://agonesdromou.gr/el/%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82/life-run

4ος Απογευματινός Αγώνας Δρόμου 3 & 8 Χιλιομέτρων

Tον Αγώνα, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην Παγκόσμια ημέρα για την καρδιά, συνδιοργανώνουν η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, o Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.  

Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί για 4η φορά, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον αύλειο χώρο του Ολυμπιακού Ακινήτου TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://cardiorun.gr/

Search