Απογευματινός Αγώνας Δρόμου 4 & 8 χιλιομέτρων

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, διοργανώνουν τον 3ο Απογευματινό Αγώνα Δρόμου 4 & 8 χιλιομέτρων LIFE RUN, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη Δωρεά Ιστών, Οργάνων & Κυττάρων για μεταμοσχεύσεις.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων και της European Health & Fitness Association και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Βοτανικού Κήπου του Ιδρύματος «Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν.Διομήδους» και της Ελληνικής Αθλητιατρικής Εταιρείας Ιατρών Αγώνων, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, στις εγκαταστάσεις του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ, του Ιδρύματος “Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν.  Διομήδους”, Ιερά Οδός 401, στο Χαϊδάρι.

Σας παραθέτουμε την Επίσημη Προκήρυξη του Αγώνα, η οποία προβλέπει με ακρίβεια τους όρους, τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις, διεξαγωγής του αγώνα και της συμμετοχής των δρομέων, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον Αγώνα.

 

5ος Απογευματινός Αγώνας Δρόμου 3 & 8 Χιλιομέτρων

Tον Αγώνα, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην Παγκόσμια ημέρα για την καρδιά, συνδιοργανώνουν η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, o Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, η Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.  

Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί για 5η φορά, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον αύλειο χώρο του Ολυμπιακού Ακινήτου TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://cardiorun.gr/

Search