Προφιλ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ»

Η συνεργασία και οι κοινές δράσεις ενός συνόλου σημαντικών συλλογικών φορέων του αθλητισμού και της υγείας, είναι το αποτέλεσμα του προγράμματος «Αγώνες Δρόμου».

Οι συνέργειες με κατεύθυνση την διοργάνωση ποιοτικών αγώνων δρόμου, μέσων και μεγάλων αποστάσεων, στοχεύουν στην αναβάθμιση της Μαζικής Άθλησης, στην προαγωγή της Υγείας και στην Ανάπτυξη του Δρομικού Κινήματος στη χώρα μας.

Στο πρόγραμμα «Αγώνες Δρόμου» έχουν ενταχθεί οι αγώνες Cardio RUN και Life RUN, οι οποίοι είναι συνδιοργανωτικό αποτέλεσμα της κοινής δράσης, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.

Οι πιο πάνω αγώνες πραγματοποιούνται με την υποστήριξη και τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, του ΣΕΓΑΣ, της European Health & Fitness Association, των Δήμων, Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας, του Ιδρύματος «Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους», εκατοντάδων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και εκατοντάδων εθελοντών.

Τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Προγράμματος «Αγώνες Δρόμου», είναι η αφιέρωση του κάθε αγώνα σε ανθρωπιστικό σκοπό και η διάθεση σε όλους τους δρομείς αναμνηστικού μεταλλίου και T-shirt.

Το σημείο όμως, το οποίο καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικούς τους αγώνες, είναι οι χώροι στους οποίους πραγματοποιούνται. Ο αγώνας Cardio RUN διεξάγεται στο παραλιακό μέτωπο από το Στάδιο του TAE Kwon Do μέχρι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ η διαδρομή του αγώνα Life RUN πραγματοποιείται μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο στον Βοτανικό Κήπο στο Χαϊδάρι, μέσα στη φύση και μέσα σε ένα σπάνιας ομορφιάς περιβάλλον με φυτά και λουλούδια.

Είμαστε σίγουροι ότι οι αγώνες δρόμου οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα «Αγώνες Δρόμου» θα κυριαρχήσουν στην προτίμηση των φίλων του Δρομικού Κινήματος.

Search